Inga armar ingen kaka...

Här ligger mina små dockor med arbetsnamnen Bill och Bull. Vadden tog slut efter att kropparna blev färdiga så armar och ben finns inte än. Men de kommer, började sy på håret istället och det var ju grymt tråkigt, måste vara något bra på TV för att en sådan tråkig uppgift ska bli klar, annars ett typiskt pausmoment. Dvs då man lägger bort projektet för att sedan återupptäcka det ett halvår senare... (ungefär som min stickade tröja).

Hursomhelst har en god vän lovat mig en liten tuss med vadd nästa gång vi ses så Bill och Bull får snällt ligga och vänta på sina armar och ben...Mössfabriken

Har startat en mindre mössfabrik här hemma, sydde fem mössor häromdagen!

Håller på att konstruera mössmönster och då måste man ju sy en för att se hur den ser ut i verkligheten.

Testmössorna är gula med små bruna hjärtan på. I bakgrunden skymtar Skrutten nya mössa med elefanter på.

Har än så länge gjort fem olika storlekar på mössor. Ska göra minst två storlekar till, så att de passar vuxen också. Jag kallar dem 1-2-3-4-5, fantasifullt eller hur? Nr 1 är minst och nummer 3 passar ca 2-4 år.

Mössorna söker nya ägare!Surdegspizza, kan det vara nått?

Man måste ju testa i alla fall. Surdegskanelbullarna blev ju inte direkt någon höjdare, men den här pizzan kan jag utan tvekan säga är den godaste jag någonsin ätit!

Det är som sagt en surdegsbotten och på den finns paprika, lök och bacon, faktiskt en helt genom-ekologisk pizza!

Den var helt otroligt god.

Titta bara på den, visst vattnas det i munnen?
Snart händer något...

...har inte bloggat så mycket men har sytt en del.

Har bland annat börjat på ett par dockor av waldorftyp, men vadden tog slut så projektet stannade då kroppen var klar och håret och ansiktet färdigbroderat... måste ha lite vadd till att stoppa ben och armar med.

...hade bara naturvit trikå till dockorna så de blev väldigt bleka i skinnet... ska se om jag kan få tag på lite hudfärgad trikå till nästa omgång dockor... kanske blir de bruna med svart hår istället.

Ha en mysig alla hjärtans dag !

RSS 2.0